Labella Clinic

Framhäv din naturliga skönhet, inte förändra den

Välkommen till Labella Clinic! Hos oss hittar du flertal olika behandlingar. Vi arbetar endast med produkter av högsta kvalité och CE-märkta. Alla behandlingar utförs av legitimerad och utbildad personal.

Fågelsångsvägen 13, 117 68 Gröndal, Stockholm, Sweden
079-3348098
labella.clinic@hotmail.com
Vi har öppet 7 dagar i veckan.

Fillers

Injektioner med fillers har idag ersatt mycket av implantatkirurgin i ansiktet. Med hjälp av fillers kan du forma, skapa volym och symmetri i ansiktet. Fillers behandlar ålderstecken så som mörka ringar under ögonen (tear trough), ledsna mungipor och hamsterpåsar. Även näsans form kan förbättras och skapa en dramatisk förändring i utseendet och i många fall ersätts behovet av ett kirurgiskt ingrepp.

Muskelavslappnande

Muskelavslappande ämne är som används främst för rynkor samt fina linjer. Det innehåller den aktiva substansen botulinumtoxin typ A och injiceras i antingen muskler, urinblåsans vägg eller djupt in i huden.

Microneedling

Microneedling är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. En Microneedling-behandling går till så att tolv sterila engångsnålar skapar upp till 1300 microkanaler i sekunden ned i huden.

 
Plasma

Plasma pen är en icke-kirurgisk behandling där små impulser stimulerar och stramar upp huden vid önskade områden. Metoden verkar effektivt vid exempelvis ögon, hals och kinder för utjämning av hud, lyft av ögonlock och reducering av rynkor.

 

Braziliansk Keratin

Behandlingen förbättrar håret genom att skapa ett proteinlager runt hårstrået som skyddar och eliminerar frizz. Detta jämnar ut hårstråets fjällskikt. Resultatet blir ett friskt, smidigt och frizz-fritt hår med glans. Håret blir som nytt!

Kemisk Peeling

Kemisk peeling går ut på att rengöra på djupet och avlägsna gamla hudceller och att stimulera huden till nybildning. Kemisk peeling utförs med olika tekniker och syror. Effekten beror på tre faktorer: hur stark syra som används, hur mycket syra som stryks/penslas på och hur länge den får verka.

© 2024 – All Rights Reserved
© 2024 – All Rights Reserved